tag:blogger.com,1999:blog-6811828785869414070.post7223359463029140890..comments2023-05-20T09:31:22.546+02:00Comments on Temperature: Czerwony ryż i wypasione papryczkiCottiehttp://www.blogger.com/profile/15894801731723550857noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6811828785869414070.post-41968663554704048772011-07-02T22:46:19.975+02:002011-07-02T22:46:19.975+02:00~mnemonique, załóżmy fanclub prostych i smacznych ...~mnemonique, załóżmy fanclub prostych i smacznych dań! :D<br /><br />~vegejustyna, dzięki kochana! <3Cottiehttps://www.blogger.com/profile/15894801731723550857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811828785869414070.post-61420600905590328282011-07-02T22:35:57.101+02:002011-07-02T22:35:57.101+02:00Superaśne nowe zdjęcie masz w profilu :)))Superaśne nowe zdjęcie masz w profilu :)))vegejustynahttps://www.blogger.com/profile/07283626085026924846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811828785869414070.post-29548673993235189882011-07-01T15:07:30.660+02:002011-07-01T15:07:30.660+02:00oba dania fenomenalne, ja też często modzę takie d...oba dania fenomenalne, ja też często modzę takie dania :) lub podobne :)<br /><br />Pozdrawiam ciepło<br />Monika<br />www.bentopopolsku.blogspot.comMonika - Twoja Asystentkahttps://www.blogger.com/profile/07274391675357213213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811828785869414070.post-46654263359962298372011-06-28T22:45:38.959+02:002011-06-28T22:45:38.959+02:00Cottie myślę , że będzie Ci smakowała :) Czekam na...Cottie myślę , że będzie Ci smakowała :) Czekam na lody , wiesz jakie ;Pvegejustynahttps://www.blogger.com/profile/07283626085026924846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811828785869414070.post-63446897730594840562011-06-28T20:38:02.216+02:002011-06-28T20:38:02.216+02:00~Miss Weg, ja też ;)
~Vegejustyna, też ją kiedyś ...~Miss Weg, ja też ;)<br /><br />~Vegejustyna, też ją kiedyś wypróbuję :DCottiehttps://www.blogger.com/profile/15894801731723550857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811828785869414070.post-87828205911037853122011-06-28T18:15:15.275+02:002011-06-28T18:15:15.275+02:00Cottie :)) tak tak dokładnie jak sprana koszulka m...Cottie :)) tak tak dokładnie jak sprana koszulka ma kolor ;) Na surowo jak dla mnie jest mało ciekawa , ale do faszerowania jak i do wszystkich potraw jesiennych na bazie cukinii, kabaczków , pomidorów sprawdza się doskonale :)) Muszę popatrzeć jutro na targu czy już jest :) Później będzie tańsza :))<br />Buziaki <3vegejustynahttps://www.blogger.com/profile/07283626085026924846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811828785869414070.post-61024902809554925382011-06-28T14:58:38.257+02:002011-06-28T14:58:38.257+02:00mmmmuwielbiam ten przepis!!! często to robię:)mmmmuwielbiam ten przepis!!! często to robię:)Miss Weghttps://www.blogger.com/profile/12421847914017583872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811828785869414070.post-77159622705121558312011-06-27T22:52:04.129+02:002011-06-27T22:52:04.129+02:00~Anonimowy, bo każda mieszanka składa się z pewnyc...~Anonimowy, bo każda mieszanka składa się z pewnych przypraw. Jeśli uznam, że wszystkie przyprawy z danej mieszanki pasują to sypię (a zwykle pasują ;P). Jednak moje potrawy mają delikatny smak, na co ciągle narzeka moja mama (jeśli 'odważy się' spróbować). Mimo że używam różnych dziwnych połączeń to potrawy nadal smakują zawartymi składnikami ;). Moje kubki smakowe mają się doskonale, naprawdę ;).<br />Co do porcji to ciężko by mi to było ocenić, ponieważ zwykle dane posiłki jem sama, na raz, bądź na kilka razy. Poza tym ja zwykle jadam większe porcje niż przeciętni ludzie. Mogę tylko szacować ale obawiam się, że może to tylko wprowadzać Was w większy chaos ^^;.<br /><br />~Vegejustyna, Czekaj, chyba mówisz o papryce białej (jest taka bardzo jasna, prawda? Nie żarówiasto żółta tylko tak jakby wyprali ją z koloru, tak?), już taką widziałam u mnie na osiedlowym bazarku, chyba po 6,50 za kg. Przyznam, że nigdy jej nie jadłam.<br />W ogóle ja pierwszy raz jadłam papryki faszerowane, kiedyś nie znosiłam poddawanych obróbce termicznej warzyw (poza ziemniakami).Cottiehttps://www.blogger.com/profile/15894801731723550857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811828785869414070.post-46585635363383156592011-06-27T21:29:35.246+02:002011-06-27T21:29:35.246+02:00Papryczki papryczki :) czekam , aż pojawi się gatu...Papryczki papryczki :) czekam , aż pojawi się gatunek , który uwielbiam w opcji faszerowane - jasno-żółta , mniej miąższu niż te , które są w sklepach , zwykle bywa na targowiskach późnym latem :))) niestety nie wiem jak ona się nazywa ;)<br /><3vegejustynahttps://www.blogger.com/profile/07283626085026924846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811828785869414070.post-49561071600240719182011-06-27T21:06:01.434+02:002011-06-27T21:06:01.434+02:00czemu wszedzie dodajesz tyle przypraw? i to z zupe...czemu wszedzie dodajesz tyle przypraw? i to z zupelnie roznych kuchni? musisz miec strasznie wymeczone kubki smakowe, skoro im to nie przeszkadza :)<br /><br />szkoda ze przy przepisach nie podajesz, ze to porcje dla kilku osob - lepiej by bylo, jakbys zaznaczala na ile to osob, lub przepisy na jedna osobeAnonymousnoreply@blogger.com